1 πακ΄΄ετο φύλλο κρούστας
500 γρ. κοτόπουλο φιλέτο στήθος σε κομματάκια
1 μεγάλο κρεμμύδι φετούλες
4 πιπεριές (πράσινη,κόκκινη, κίτρινη, πορτοκαλλί) σε κυβάκια
1 φλ. ελαιόλαδο
400 γρ. τυρί φέτα χοντροτριμμένη
1 αβγό, ελαφρά χτυπημενο
αλάτι, πιπέρι
1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο
Σε κατσαρόλα τσιγαρίζω με λίγο λάδι τις πιπεριές με το κρεμμύδι. Τα βγάζω σε μπολ. Τσιγαρίζω το κοτόπουλο και το προσθέτω στο μπολ. ¨Όταν μισοκρυώσουν προσθέτω το τυρί, το μισό αβγό (κρατάω το υπόλοιπο για το φύλλο), αλάτι, πιπέρι, μοσχοκαρυδο.
Σε ελαφρά λαδωμένο ταψί στρώνω τα μισά φύλλα, λαδώνοντας ένα-ένα. στρώνω τη γέμιση και τέλος τα υπόλοιπα φύλλα, λαδώνοντας ένα-ένα.
Χαράζω το εάνω φύλλο σε κομμάτια και αλοίφω με αβγό.
Ψήνω σε προθερμασμένο στους 180ο φούρνο (με αντιστάσεις) για 1 ώρα, να ροδίσει. Το βγάζω και το αφήνω 10′ να μισοκρυώσει πριν το κόψω σε κομμμάτα,