2 λαβράκια καθαρισμένα
2 βρασμένα καρότα σε λεπτές φετούλες
1 πιπεριά σε κομματάκια
2 μανιτάρια σε λεπτές φετούλες
1 κ. σ. ρίγανη
1 κλαράκιι δεντρολίβανο
2κ. σ. ελαιόλαδο
χυμός 1 λεμονιού
αλάτι, πιπέρι
Πλένω και στραγγίζω τα λαβράκια και τα βάζω σε πυρέξ. Γύρω τους βάζω τα λαχανικά (κρεμμύδια, πιπεριά, καρότο, μανιτάρια) .
Περιχύνω με λάδι και λεμόνι και αλατοπιπερώνω.
Ψήνω στο γκρίλ του φούρνου σε 200ο για 15′ από την κάθε πλευρά.