1 φλ. μαγιονέζα
3 αγγουράκια τουρσί
1 κ.σ. κάπαρη
1 μικρό κρεμμύδι
1 κ.σ. μαιντανό ψιλοκομμένο
χυμός 1 λεμονιού
αλ΄άτι, πιπέρι
Πλένω στη βρύση και στραγγίζω σε σουρωτήρι τα αγγουράκια με την κάπαρη.
Τα βάζω σε πολυκόφτη (μούλτι) μαζί με το κρεμμυδι, τον μαιντανό και τον χυμό λεμονιού.
Τα προσθέτω στη μαγιονέζα, προσθέτω αλατοπίπερο και ανακατεύω.
Διατηρείται μέχρι 3 ημέρες στο ψυγείο.
Είναι ιδανική κυρίως για ψάρια και θαλασσινά.