1 τσιπούρα καθαρισμένη
2 κ. σ. ελαιόλαδο
χυμός 1 λεμονιού
1/2 ποτηράκι κρασί άσπρο
1 κλαράκι ρίγανη
1 κλαράκι θυμάρι
1 κλαράκι δεντρολίβανο
2 κλωνάρια μαιντανό
αλάτι, πιπέρι
Πλένω και στραγγίζω το ψάρι.
Το βάζω σε ταψάκι ή πυρέξ με λάδι, λεμόνι, κρασί, αλατοπίπερο και στην κοιλιά του τα αρωματικά χόρτα.
Ψήνω κάτω από το γκριλ του φούρνου, στους 200οC. Όταν ψηθεί καλά από τη μία πλευρά (15΄) το γυρίζω να ψηθεί και από την άλλη (άλλα 15΄ ).
Σερβίρεται με λεμόνι ή λαδολέμονο και συνοδεύεται με χόρτα ή σαλάτα βρασμένων λαχανκών.
-H 1 τσιπούρα είναι για 1 άτομο. Για περισσότερα θα χρειασθούν περισσότερες.